GIO'S SURINAAMS EETHUIS

GIO'S SURINAAMS EETHUIS De echte Surinaamse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gio's Surinaams Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 23:03 Super lekker, jammer hebben jullie geen bakbanaan. Duur wel lang de bestelling maar was heerlijk!
14 aug 2022 om 20:14 Ondanks het lange wachten heerlijk gegeten. Warm , goede porties. Gewoon lekker !!!!!
13 aug 2022 om 9:54 Echt lekker eten en ook een goede hoeveelheid.
8 aug 2022 om 11:47 goeie roti
6 aug 2022 om 22:03 Super goede service. Top eten.
5 aug 2022 om 21:53 Snelle bezorging. Smaak goed maar portie aan de kleine kant.
27 jul 2022 om 20:33 Eten werd te laat bezorgd. Veel te weinig rijst zat er bij. De bruine bonen smaakten niet bijzonder en ik vond ook nog een stukjes plastic in mijn eten..
26 jul 2022 om 3:27 Bezorger moest mij bellen waar het was. Hij gaf aan dat hij niet bekend is hier.
22 jul 2022 om 20:41 Eerste keer besteld, was heerlijk! En heel warm dus supersnelle bezorging. Zeker een aanrader, moeder en ik hebben genoten.
20 jul 2022 om 22:34 Weinig tot geen smaak aan het eten, roti plaat is niet de roti plaat die je eet bij roti. De Baka Bana is niet hoe je echte surinaamse Baka Bana maakt, en er zat geen saus bij.