GIO'S SURINAAMS EETHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3436 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gio's Surinaams Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 22:03 Het eten was (zoals altijd) ontzettend lekker. Het werd alleen een uur te vroeg bezorgd.
20 mei 2024 om 19:04 Heel smaakvol en uitgebreide portie
6 mei 2024 om 22:17 Gios altijd goed en lekker
6 mei 2024 om 14:04 Heel lang moeten wachten, eten was prima
5 mei 2024 om 16:38 Lekker, maar iets te laat bezorgd (en we hadden al een latere bezorgtijd opgegeven).
5 mei 2024 om 12:19 Heel lang moeten wachten op het eten.. drinken wat we erbij besteld hadden kwam een uur later…vlees leek wel afval vlees met zo veel bot erin.
4 mei 2024 om 22:29 Bizar lange wachttijd, had ik dat geweten dan had ik niet besteld.
4 mei 2024 om 20:05 Eten is prima. Geen topper maar okay. Bezorgtijd is absurt om 17:00 op zaterdag: 1 uur en 45 minuten.
3 mei 2024 om 22:43 het was snel bezorgd en het was heel lekker!!
20 apr 2024 om 10:18 Superlekker! Roti was fluffyer dan we gewend zijn, maar erg lekker. Verwachtte meer een kerriesmaak, maar was lekker. Duurde kapot lang. Zeker 1,5u. Op menu staat kouseband, maar tis gewoon tuinboontjes/sperziebonen. Sambal wel duur voor klein potje.
12 apr 2024 om 20:15 Nasi moksie metie was lauw, moest opwarmen in de magnetron, maar was wel lekker. Roti kip was een grote portie, goed warm en veel saus, heel lekker.
8 apr 2024 om 22:59 Verrukkelijk gegeten!! Dit keer nasi kipsate, volgende x roti